Change Keyboard

“Krew OKCS sangat peka terhadap masalah laptop anda, datang sini nak tukar keyboard, tapi masa buka laptop, habuk banyak dekat kipas, mereka terus suggest untuk servis laptop, siap dapat diskaun” – Laptop rakannya bernama Monica

“Kejap je rupanya tukar keyboard, memang terbaik, takde la kena tipu dekat tempat lain” – Kak Siti

“Ingat papan litar je yang rosak tapi keyboard pun rosak juga, nasib kat sini ada jual” En Asraf

“Alangkah bagus kalau dorang ada kedai di Kuala Selangor. Saya datang ke sini untuk tukar keyboard yang ambil masa 10 minit xsampai” En. Shahril dari Kuala Selangor 

“Sebelum ni mak saya pernah hantar repair laptop ni tapi harga mereka sangat tinggi berbanding harga disini. Saya ditipu hidup-hidup” En. Megat
Servis – Tukar Keyboard Acer Aspire 4720

 

“All what you want you’ll find here. Good services” Mr. Yusuf dari Damansara Perdana
Servis – Keyboard Acer Aspire 4736G

 

“Senang dan mudah untuk berurusan dengan OK Computer Solution ini” En.Azraqall Badrul dari INTAN
Servis – Tukar keyboard HP Compaq 110b

 

“Saya datang dari Batu Pahat UTHM semata-mata untuk ke sini kerana saya tahu reputasi mereka sebagai kedai komputer yang terbaik untuk saya. Lepas ni, saya akan repair lagi satu komputer milik saya dengan kedai ini” En.Amad dari UTHM, Batu Pahat
Servis – Tukar keyboard Acer Aspire 4738 

 

“OK Computer Solution bagus!” En.Mustaqim dan En.Suhaimi dari DBKL
Servis – Tukar Keyboard Acer Aspire 4750 dan tukar Inverter MIMOS

 

“Saya sanggup memandu dari Kuala Selangor kerana saya tahu khidmat yang diberikan oleh krew OK Computer Solution memang sangat baik” – Cik Komathi dari Kuala Selangor. 
Servis – Membaiki keyboard Acer Aspire 4738

 

Sudahkah Anda??

One thought on “Change Keyboard

  1. abdul jalil says:

    salam. sy ada keyboard wireless baru tapi lama tak guna. skang tak bleh guna. bleh tengokkan. 0193394540

Leave a Reply

Your email address will not be published.