Servis on-site di Damansara Perdana

Hubungi kami untuk servis “on-site” rumah atau pejabat.
aiman okcs

okcsnilai

Aiman
013-2508850

 

Servis on-site kami kali ini cuma berdekatan dengan ‘office’ kami iaitu di okcs nilai. Masalah yang dihadapi adalah cuma masalah yang kecil apabila satu unit desktop telah di ‘format’ sendiri oleh staf syarikat ini. Staf tersebut cuma tahu ‘format’ sahaja tetapi langkah seterusnya beliau tidak pakar mengenai itu.
Jadi, kami menyelesaikan masalah ini dengan mengaktifkan setiap ‘software’ dan ‘windows’ kepada yang Original mengikut spesifikasi CD yang diberi. Seterusnya, kami ‘install’ semua ‘driver’ dan ‘software’ yang telah hilang daripada ‘system’ komputer ini.
Proses ini memakan masa yang agak lama memandangkan ‘file’ dan ‘document’ dalam komputer ini terlalu banyak. Tempohnya lebih kurang tiga jam. Tetapi kami melakukan kerja ini dengan penuh kesabaran sambil-sambil memberikan ‘consultation’ kepada setiap staf syarikat ini.
Setelah siap kerja-kerja ‘installation’ tersebut, kami menerangkan serba sedikit bagaimana untuk menjaga komputer ini pada kadar yang lebih baik daripada sebelumnya. ‘Printer’ dan ‘server’ juga telah selesai disambung bagi memudahkan kerja-kerja staf syarikat ini.
Sedikit info mengenai servis kali ini :
Syarikat : Lee & Partners (Guaman)
Lokasi : nilai
Servis : Driver and software installation
Untuk urusan berkenaan guaman bagi sesiapa yang berada di sekitar kawasan Damansara Perdana boleh hubungi syarikat ini melalui kami.
Untuk Urusan Boleh Call Kami 24 Jam, setiap hari dan sepanjang tahun

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.