Repair Motherboard

“Ana seronok betul datang sini, hebat diorang ni repair laptop” Akhil Hayy – Penyanyi, Penceramah Bebas

They do a very good job, OK Computer Solution sangat hebat repair laptop”
Patrick Teoh – Pelakon Filem dan Personaliti Radio

“Alhamdulillah laptop dah siap sebelum saya masuk belajar sem baru, terima kasih kepada rakan saya sebab suggest repair di OK Computer Solution, amat berpuas hati” – Afiq & Arif Hilmi – Pelajar UiTM di Kelantan

“Tak payah hantar jauh-jauh, OK Computer Solution pun boleh buat”

“Menakjubkan servis yang diberikan, berbeza dengan kedai repair yang lain” – Yuriz

“Orang cakap kalau laptop Compaq ni rosak, memang tak boleh repair dah, baik beli baru je, tapi nasib baik dapat jumpa kedai ni, mereka dapat menjimatkan perbelanjaan tanpa perlu membeli laptop yang baru” – En. Rosli

“Ingatkan laptop saya dah tak boleh nak diselamatkan bila problem motherboard, tapi bila dapat tahu OK Computer Solution boleh selesaikan tanpa tukar motherboard, lega rasanya” – Edie

“Berbaloi saya naik bas dari Genting datang ke sini, saya tahu servis di sini memang tidak mengecewakan” – Zel

“Nasib baik dapat jumpa kedai ni, kalau tidak tak tahu la macam mana kena tipu dengan kedai repair yang lain” – Sukri

“Saya lebih rela datang ke sini untuk repair laptop berbanding di Low Yat” – Sukrul

“Servis yang terbaik dari mereka, tidak terdapat di mana mana tempat”

 

“Saya ingat skrin yang rosak tapi Ok Computer cakap motherboard rosak, nasib baik tak keluar duit lebih”

“Saya datang ke sini sebab harga yang reasonable daripada center yang cekik darah”

“Kedai yang popular dengan repair compaq punya problem”

“CQ40 memang bermasalah dan hanya mereka pakar menanganinya”

“Baru tahu kedai ni power bab bab laptop compaq”

“Saya boleh diketegorikan sebagai pelanggan setia kedai ni”

“Banyak dah kedai saya hantar repair laptop ni, semua gagal dan saya beruntung dapat berjumpa dengan Ok Computer, laptop boleh digunakan semula”

“Mereka boleh repair fujitsu, sangat mengkagumkan”

“Ingat laptop lama ni nak buang tapi sayang, dengar OK Computer boleh buat terus datang ke sini”

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.